brush

Diensten

Buiten Schilderwerk

Voor het behoud van uw deuren, kozijnen en ramen is het belangrijk deze iedere 5 tot 7 jaar te laten schilderen. Als u kleine scheurtjes, blaasjes of verfbladders ziet, is het tijd om de schilder uit te nodigen.

Binnen Schilderwerk

Voor het behoud van uw deuren, kozijnen en ramen is niet alleen het buitenschilderwerk van belang. Ook het binnenschilderwerk is hiervoor van belang. Van binnen kan ook vocht in uw raamkozijnen komen zodat het van binnen uit gaat rotten. Strak binnenschilderwerk is natuurlijk ook een verfraaiing van uw interieur.

Houtrot

Wanneer hout langdurig in contact komt met vocht treedt houtrot op. Dit gebeurt wanneer er onvoldoende bescherming is. houtrot herkent u aan scheuren in de verf, blaasvorming, verkleuring of los zittend hout. Vermoedt u houtrot, neem dan contact op.

Behang

Behang is er in vele soorten. Je kan kiezen om een muur te behangen als eyecatcher voor uw interieur maar je b kan ook een hele kamer behangen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe we te werk gaan

We werken eenvoudig, overzichtelijk en netjes.

 • 1

  Kennismaking / Bezichtiging

  We komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. We bespreken uw wensen en geven u advies en meten het schilderwerk op.

 • 2

  Offerte

  U ontvangt van ons een gespecificeerde offerte op basis van uw wensen met bijbehorende planning. Geheel vrijblijvend.

 • 3

  Uitvoering

  Volgens planning komen we langs voor de uitvoering van het schilderwerk. We ruimen altijd alles netjes op.

Schilder Don wijst naar links

Reviews

Wat klanten over ons zeggen.

Klodi Alb

Klodi Alb

Professionele goede schilder

Bas van der Togt

Bas van der Togt

Binnenshuis alle kozijnen, muren en plafonds laten schilderen/spuiten.
Uiterst betrouwbare schilder die kwaliteit levert. Doet zijn werk rustig en overzichtelijk. Kan ‘m ten zeerste aanbevelen.

Bas van Keulen

Bas van Keulen

Emma Bolmers

Emma Bolmers

zeer professionele schilder. Werkt heel netjes en strak. Luxe uitstraling door het schilderwerk. Snel afspraak mee te maken.

Yara M

Yara M

Hele fijne communicatie, snel afspraken kunnen maken en mooie prijs/kwaliteit! Heel betrouwbaar en hij heeft top werk geleverd